15.09.2014 16:59

Gudelj: "Zij waren beter en sterker"

Met het kladblok in de hand geeft Nebojša Gudelj aanwijzingen aan zijn spelers tijdens FC Dordrecht - NAC Breda. (14-09-2014)
Met het kladblok in de hand geeft Nebojša Gudelj aanwijzingen aan zijn spelers tijdens FC Dordrecht - NAC Breda. (14-09-2014)

Met veel geluk won NAC Breda zondagmiddag het uitduel met FC Dordrecht. Door een laat doelpunt van Kingsley Boateng ging de club uit Noord-Brabant, dat absoluut niet het betere van het spel had, met een 0-1 overwinning huiswaarts.

De trainer van NAC Breda, Nebojša Gudelj, is complimenteus over het spel van de promovendus. "De eerste helft konden we niet onder het gretige spel van Dordrecht uit voetballen. Zij waren beter en sterker dan ons en we hadden moeite met het feit dat ze ons 1-op-1 bespeelden."

De Schapenkoppen kregen veel kansen op de openingsdoelpunt, maar een goal van de thuisploeg bleef uit. "Het is uiteindelijk een open duel geworden, erg aantrekkelijk om te zien. Het had ook zomaar 4-4 kunnen zijn", zegt Gudelj op de clubwebsite van NAC Breda. "Uiteindelijk mag je je gelukkig prijzen met de goal van Boateng. Ook dat is voetbal. Dus we steken deze drie punten in de zak. Met een goed gevoel beginnen wij aan de voorbereiding tegen Willem II aanstaande vrijdag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner