22.09.2014 10:41

Van den Berg hekelt gedrag Vitesse-duo

Joey van den Berg (l.) doet er alles aan om Davy Pröpper (r.) tijdens Vitesse - sc Heerenveen van de bal te zetten. (20-09-2014)
Joey van den Berg (l.) doet er alles aan om Davy Pröpper (r.) tijdens Vitesse - sc Heerenveen van de bal te zetten. (20-09-2014)

Joey van den Berg was na afloop van Vitesse - sc Heerenveen 'not amused'. De middenvelder van de Friezen voelde zich gezocht door de Arnhemmers. Zo probeerde Marko Vejinović met een stukje toneel hem een rode kaart aan te naaien.

"Ze zoeken mij wel eens en dat vind ik niet erg, maar dit was twee keer achter elkaar. Dan komt hij met zijn hoofd tegen me aan staan en valt hij drie meter achteruit, daar kan ik slecht tegen", vertelde Van den Berg tegenover De Telegraaf over het incident met Vejinović.

Van den Berg werd door Vitesse-trainer Peter Bosz aangesproken op het incident. "Wat een waus joh", aldus Van den Berg, die van mening is dat Bosz zich afzijdig had moeten houden. "Hij ging mij vertellen dat ik dat niet moest doen, terwijl hij niet eens zag wat er gebeurd was. Ik snap dat hij zijn spelers in bescherming wil nemen, maar dit was een fout van hun kant en niet van mij. Dat hij dan een beetje stoer komt doen, daar kan ik ook heel slecht tegen. Ik vond het een aparte actie, laat ik daar op houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner