26.09.2014 13:31

Update: PSV bevestigt blessure Hiljemark

Oscar Hiljemark kan juichen tijdens het oefenduel Lierse SK - PSV Eindhoven. (20-07-2014)
Oscar Hiljemark kan juichen tijdens het oefenduel Lierse SK - PSV Eindhoven. (20-07-2014)

Slechts nieuws voor PSV Eindhoven. De club kan voorlopig niet beschikken over Oscar Hiljemark. De Zweed zal een operatie aan zijn heupen moeten ondergaan en zal daardoor hoogstwaarschijnlijk pas weer in 2015 actief zijn voor PSV.

De Zweed had al een tijdje last van zijn heupen en speelde daardoor zijn wedstrijden met pijnstillers. Omdat de klachten niet wilden verdwijnen koos de middenvelder voor een second opinion. Hiljemark liet zich onderzoeken door Leif Swärd, de bondsarts van de Zweedse nationale ploeg.

Volgens PSV-watcher Thijs Slegers moet Hiljemark een operatie aan zijn heupen ondergaan. Daardoor is de Zweed de komende drie tot vier maanden uitgeschakeld. Naast Hiljemark zijn ook de middenvelders Andrés Guardado en Stijn Schaars nog altijd geblesseerd. Guardado zal waarschijnlijk binnenkort weer bij de selectie aansluiten. 

26-09-2014 13:31:33 - Update: PSV bevestigt blessure Hiljemark

PSV-watcher Thijs Slegers meldde al dat Oscar Hiljemark voorlopig niet in actie zal komen voor PSV en dat heeft de club vrijdagmiddag ook bevestigd. De middenvelder heeft een kijkoperatie ondergaan in Zweden, die volgens plan is verlopen. De verwachting is dat PSV de komende vier maanden niet kan beschikken over Hiljemark.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner