23.09.2014 12:30

Geblesseerde Korte kijkt uit naar FIFA 15

Giovanni Korte (vierde van links) is in extase als hij FC Dordrecht op bezoek bij sc Heerenveen langszij brengt. (09-08-2014)
Giovanni Korte (vierde van links) is in extase als hij FC Dordrecht op bezoek bij sc Heerenveen langszij brengt. (09-08-2014)

Giovanni Korte brak afgelopen zaterdag zijn kuitbeen, daardoor moet de aanvaller van FC Dordrecht voorlopig herstellen. Gelukkig heeft de kleine aanvaller wat om naar uit te kijken. Donderdag komt namelijk de nieuwe versie van het computerspel FIFA uit.

"Ik verheug me al op komende donderdag, als FIFA 15 uitkomt mét FC Dordrecht in het spel. Dan kan ik mezelf besturen, haha", vertelt Korte gekscherend aan het Algemeen Dagblad. De aanvaller moet voorlopig herstellen. "Ik mag helemaal niks doen, dus ik moet me laten verzorgen door mijn vrienden."

De huurling van ADO Den Haag liep de blessure op tijdens een duel met Bas Kuipers. "Ik voelde een tik van achter en merkte toen ik op de grond lag dat het niet goed zat met de kuit", vervolgt Korte zijn verhaal. "Ik heb het gejuich bij de 1-0 van Excelsior nog gehoord, waarna ik per ambulance naar het IJsselland Ziekenhuis ben vervoerd. Mijn vader hield me van de tussenstand op de hoogte en ik was blij dat Robin Gosens de gelijkmaker nog maakte. In het ziekenhuis bleek dat het een mooie breuk is, die goed kan herstellen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner