24.09.2014 11:25

Deltasport geniet na overwinning op Willem II

Ton Pattinama (m.) en Milano Naarden (l.) vieren feest na afloop van Deltasport - Willem II. (23-09-2014)
Ton Pattinama (m.) en Milano Naarden (l.) vieren feest na afloop van Deltasport - Willem II. (23-09-2014)

Dinsdagavond bleek Deltasport in de KNVB beker met 2-1 te sterk voor Willem II. Deltasport-trainer Ton Pattinama wil eerst genieten voordat hij aan komend weekend gaat denken.

Komend weekend speelt Deltasport tegen GHC. "Daar begonnen sommige mensen ook al over. Die wedstrijd interesseert me geen klote. Sorry, maar we gaan nu even genieten", vertelt de oefenmeester aan RTV Rijnmond.

"Ik heb vooraf gezegd dat wij onze huid zo duur mogelijk wilden verkopen en dat niets onmogelijk is. Wij hebben gewoon een ploeg die verschrikkelijk goed kan voetballen. Je moet altijd reëel blijven, maar deze overwinning is niet onverdiend. We zijn ons eigen spel blijven spelen en hebben ons niet ingegraven. Ik heb respect voor de tegenstander, maar geen ontzag."

Pattinama heeft tijdens de loting wel een voorkeur. "We gaan donderdag trainen en daarna in de kantine kijken naar de loting. Ajax zou het mooiste zijn, want dan kunnen we Feyenoord nog een hart onder de riem steken. We hebben nu Willem II voor ze gepakt, dus nu moeten we Ajax ook pakken," doelt de Rotterdammer op de nederlagen die Feyenoord leed tegen de ploegen uit Tilburg en Amsterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner