29.09.2014 12:07

Gudelj heeft geleerd van rare week bij AZ

AZ-middenvelder Nemanja Gudelj schiet tijdens het competitieduel ADO Den Haag - AZ Alkmaar raak uit een vrije trap. (27-09-2014)
AZ-middenvelder Nemanja Gudelj schiet tijdens het competitieduel ADO Den Haag - AZ Alkmaar raak uit een vrije trap. (27-09-2014)

De soap in Alkmaar lijkt ten einde te komen. Het was een onrustig periode voor de Alkmaarders, maar afgelopen zaterdag werd er met 3-2 gewonnen van ADO Den Haag. Nemanja Gudelj denkt dat AZ op geen betere manier had kunnen reageren.

"Het was een heel rare week voor ons, waarin wij moeilijk konden inschatten wat er allemaal aan de hand was. Dan snap je dat het onrustig was. Maar juist in dit soort tijden kun je zien wat voor soort team je bent. Hoewel we een jonge ploeg hebben, hebben we laten zien dat we toch volwassen kunnen zijn en dat het klikt. De meer ervaren jongens hebben dat richting de jonkies goed opgepakt door het voortouw te nemen en rustig te blijven."

Interim-trainer Dennis Haar zal met drie overwinningen uit evenveel duels nu plaats moeten maken voor John van den Brom. "Het was een mooie week", aldus Haar. "Ik vond het hartstikke leuk, maar dat komt ook omdat de jongens drie keer op rij winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner