06.10.2014 21:17

Update: Boulahrouz wil snel doorschakelen

Khalid Boulahrouz heeft maandag na weken blessureleed zijn rentree op het wedstrijdveld gemaakt. De verdediger, die deze zomer neerstreek in De Kuip, speelde met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong ADO Den Haag. De 32-jarige voormalig international speelde, zoals was afgesproken, alleen de eerste helft.

Boulahrouz kwam nog geen enkel competitieduel in actie voor de hoofdmacht van Feyenoord vanwege een knieblessure. Hij speelde eind juli wel voor formatie van trainer Fred Rutten in de voorronde van de Champions League tegen Besiktas.

Jong Feyenoord/Excelsior won de krachtmeting met de Hofstedelingen met 2-1. Mitchell te Vrede, zondag nog trefzeker tegen FC Groningen (4-0), en Tonny Vilhena maakten de doelpunten voor de Rotterdammers.

Update 21:17:08 6 oktober 2014 - Boulahrouz wil snel doorschakelen

Khalid Boulahrouz maakte maandagavond na lang blessureleed zijn rentree voor Feyenoord, zij het bij de beloften. De oud-international speelde de eerste helft tegen Jong ADO Den Haag en hield daar een goed gevoel aan over. "Ik hoop dat ik snel door kan schakelen", aldus de verdediger.

Boulahrouz is vooral blij dat zijn revalidatieproces na zijn knieblessure bijna ten einde is. "Het is frustrerend als je constant het krachthonk in moet terwijl je ploeggenoten lekker het veld op gaan. Het was even wennen. Ik begon redelijk goed, al had ik een paar momentjes van twijfel waarop ik benieuwd was hoe mijn knie zou voelen. Ik ben er goed uitgekomen, het gevoel is goed."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner