12.10.2014 14:10

Eredivisietarget: "Ik zou direct ja zeggen"

Lasse Vibe schreeuwt het uit na zijn treffer tegen IFK Norrköpping. (25-05-2014)
Lasse Vibe schreeuwt het uit na zijn treffer tegen IFK Norrköpping. (25-05-2014)

De Nederlandse competitie en Scandinaviërs, dat zijn twee elementen die elkaar goed liggen. Lasse Vibe is één van de vele spelers uit Scandinavië die wordt gelinkt aan een nieuwe club. De spits zelf hoeft niet na te denken over een transfer.

"Ik ben nu 27 en als ik nog een mooie transfer wil maken, dan moet het snel gebeuren. Ik zou direct ja zeggen als er iets op mijn pad komt", aldus de spits, die nu onder contract staat bij IFK Göteborg. 

Vibe werd geen kampioen met zijn ploeg, maar hij mag zich wel topscorer van de Zweedse competitie noemen met twintig doelpunten. Hierdoor neemt de interesse, van onder andere FC Groningen en sc Heerenveen, toe. Dit was vorig seizoen echter ook al het geval.

"Het is er toen nooit van gekomen", gaat Vibe door tegenover het Deense Sporten.dk. "Het was niet het juiste moment. Er waren wat opties, maar mijn leeftijd werkte niet mee. Het merendeel van de Nederlandse clubs vond mij te oud."

Het contract van Vibe loopt nog door tot 2016, waardoor Nederlandse clubs in ieder geval de portemonnee moeten trekken voor de Deen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner