18.10.2014 21:38

Van den Brom schrikt van AZ

John van den Brom beleefde zaterdag met AZ een verloren avond in Eindhoven. Halverwege de competitiewedstrijd tegen PSV keken de bezoekers al tegen een achterstand van 3-0 aan. "De tweede helft was bloedeloos, die hadden we schriftelijk kunnen afdoen'', zo mopperde Van den Brom. "Laat dit een goed leermoment zijn voor onze jonge ploeg. Volgende week moeten we er weer staan tegen FC Groningen.''

AZ begon nog wel aardig, maar Van den Brom zag hoe alles na 20 minuten volledig mis ging. "Na die eerste treffer van PSV viel alles weg, er knapte iets bij de ploeg. Dat laatste is de grootste teleurstelling van de avond, daar ben ik wel van geschrokken. Op achterstand komen kan, maar daarna moet je je wel aan de afspraken blijven houden. Dat heb ik ze ook gezegd in de rust. Gelukkig voor ons deed PSV het na rust wat rustiger aan.''