19.10.2014 21:55

De Jong: "Dat mogen we best uitspreken"

Volgens Luuk de Jong heeft PSV definitief een kampioensteam. De spits van PSV beweert dat na de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen AZ zaterdagavond.

Ook zonder sterkhouders Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Jeffrey Bruma, Oscar Hiljemark, was PSV in staat AZ op te rollen. Daar is De Jong heel trots op. "Jorrit Hendrix verving Hiljemark goed. Ook jongens als Florian Jozefzoon en Nicolas Isimat-Mirin draaiden moeiteloos mee", aldus de spits tegenover Metro!.

"Ja, ik denk dat we de beste selectie van Nederland hebben. Dat mogen we best uitspreken. Bij ons klinkt ook geen gezeur van de jongens die op de bank zitten. Dat maakt ons ook sterk", vervolgt De Jong, die niet baalde dat hij niet scoorde. "Als een ploeggenoot even geen oplossing weet, kan hij de bal bij mij kwijt. Ik wil altijd aanspeelbaar zijn. Tegen AZ ging dat erg goed. Ik praat veel met jongens over hoe ik het best te bereiken ben. Vooral met de centrale verdedigers. Want voor hen is het prettig als ze de bal altijd kwijt kunnen bij me."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner