26.10.2014 21:21

Afellay wint met Olympiakos van rivaal

Olympiakos Piraeus heeft zondag de derby tegen Panathinaikos gewonnen. In Piraeus werd het 1-0 voor de thuisploeg door een doelpunt van Anastasios Avlonitis na een uur. Konstantinos Mitroglou miste tien minuten voor tijd een strafschop, waarmee hij naliet de score uit te bouwen.

Ibrahim Afellay speelde de hele wedstrijd bij Olympiakos en kreeg in blessuretijd een gele kaart. Bij Panathinaikos, dat donderdag in de Europa League nog met 1-1 gelijkspeelde bij PSV, werd Ouasim Bouy na een uur vervangen. David Mendes da Silva viel even later in bij de ploeg uit Athene.

Olympiakos staat tweede op drie punten achter koploper PAOK Saloniki, dat thuis met 4-1 won Veria. Hedwiges Maduro viel twinting minuten voor tijd in. Panathinaikos staat achtste op negen punten van de koploper.