27.10.2014 15:41

Gosens: "We willen daar gewoon winnen"

Robin Gosens speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. De Duitser is afkomstig van Vitesse. Dinsdagavond spelen de twee clubs in de GelreDome voor een plek in de achtste finales van de KNVB beker.

Gosens is klaar voor het treffen met zijn eigenlijke werkgever. "Het zal zeker een moeilijke opdracht worden voor ons, maar ik denk dat we er klaar voor zijn. We gaan vol voor de winst", aldus Gosens tegenover RTV Rijnmond. FC Dordrecht is anders gaan spelen, waardoor Gosens een andere rol heeft gekregen. "Ja, dat klopt. Ik ben een soort linksbuiten, maar een beetje hangend. Wel gericht op het middenveld, maar dat is geen probleem voor mij, denk ik."

Dinsdag speelt Gosens in de GelreDome tegen Vitesse. Een speciaal duel. "Ja, natuurlijk. Dat is altijd speciaal als je tegen je eigenlijke werkgever speelt. Ik probeer het te zien als een normale wedstrijd en zo ga ik de wedstrijd ook in, maar het is natuurlijk wel tegen je werkgever. Het is dus een beetje anders", aldus Gosens, die veel vertrouwen heeft. "Ik denk niet dat de kans klein is dat we gaan winnen. De beker is anders dan de competitie. Een bekerduel is altijd leuk. We willen daar gewoon winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner