28.10.2014 16:45

Van den Brom waakt voor onderschatting

Sherwin Grot in de aanval tijdens het competitieduel IJsselmeervogels - GVVV. (25-10-2014)
Sherwin Grot in de aanval tijdens het competitieduel IJsselmeervogels - GVVV. (25-10-2014)

AZ Alkmaar moet woensdagavond op bezoek bij GVVV uit Veenendaal. AZ-trainer John van den Brom is op zijn hoede voor de topklasser.

Ajax-trainer Frank de Boer wil dat zijn ploeg de amateurs van Urk een flink pak slaag gaat geven. "Dat zal je mij nooit horen zeggen", zegt Van den Brom op de clubsite van de Alkmaarders. "AZ had het een paar seizoenen geleden moeilijk in het bekertoernooi tegen GVVV. En toen speelde AZ thuis. We moeten realistisch zijn. Wij zijn nu nog niet zover dat we een tegenstander kunnen oprollen. Wij benaderen deze wedstrijd dan ook als iedere andere. Nee, ik ga niemand sparen."

GVVV kent geen geheimen voor Van den Brom. "Ik ken hun trainer Erik Assink heel goed. Het is een goede collega, schuine streep vriend", vervolgt Van den Brom. "We hebben zaterdag na AZ - FC Groningen een biertje gedronken. GVVV ken ik ook vrij goed, net als de andere clubs bij mij in de buurt. Ze hebben geen verrassingen voor ons. GVVV heeft een selectie die al jaren bij elkaar is. Vorig jaar hebben ze bijna de titel gewonnen. In de spits staat Sherwin Grot, die nog bij NEC gespeeld heeft. Natuurlijk moeten wij winnen, maar het zal niet vanzelf gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner