28.10.2014 21:32

Doelpuntenregen in derde ronde van beker

De Graafschap viert het doelpunt in de KNVB bekerwedstrijd tegen Deltasport. V.l.n.r:  Caner Çavlan, Karim Tarfi, Soufian Echcharaf en Jan Lammers. (28-10-2014)
De Graafschap viert het doelpunt in de KNVB bekerwedstrijd tegen Deltasport. V.l.n.r: Caner Çavlan, Karim Tarfi, Soufian Echcharaf en Jan Lammers. (28-10-2014)

Op dinsdagavond begon de derde ronde van de KNVB Beker en diverse ploegen wisten het net meer dan eens te vinden. Er werd flink gescoord op de eerste speeldag in het bekertoernooi. Woensdag en donderdag volgt het resterende programma.

Zo won Ajax het eerste duel op de avond met 0-4 van de amateurs van SV Urk. Heracles Almelo en FC Emmen overtroffen echter dit aantal. Op het moment van schrijven staat het 5-2 bij het onderonsje tussen de ploegen uit de Eredivisie en Jupiler League.

Ook De Graafschap, Fortuna Sittard en NAC Breda doen mee met het feestje. De Superboeren staan met 4-1 voor tegen Deltasport Vlaardingen, terwijl de Limburgers en Brabanders elkaar voorlopig op 2-2 houden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner