29.10.2014 09:03

Vreman: "Iedereen verwacht dat je wint"

De Graafschap versloeg dinsdagavond Deltasport met 4-1. De Doetinchemmers mogen zich daardoor melden in de achtste finales van de KNVB beker. De Graafschap-trainer Jan Vreman vond het lastig voetballen tegen Deltasport.

"Het belangrijkste is dat we uiteindelijk deze wedstrijd winnen, daar ben ik tevreden over", vertelt de oefenmeester op de clubsite van de 'Superboeren'. "Ook dit is natuurlijk een belangrijke wedstrijd. Iedereen verwacht dat je wint, dus dat moet ook, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. De ruimtes zijn kleiner, we spelen eigenlijk alleen op hun helft. Dat is moeilijk voetballen. Dan moet het tempo hoog zijn."

"We moesten veel energie in deze wedstrijd stoppen. Gelukkig gaven we weinig weg en scoorden we zelf twee keer voor rust. Direct na rust viel de 2-1, maar al snel konden we de 3-1 maken. Daarna was het geloof bij Deltasport weg en konden we uitlopen naar 4-1. Je ziet dat er wel ruimtes liggen na de 4-1. Die moeten we vaker creëren. Daar zijn we elke dag mee bezig, maar dat is een langdurig proces. Het gaat niet van de ene op andere dag beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner