30.10.2014 22:09

Excelsior laat zich niet verrassen door WKE

Jordan Botaka (r.) houdt Jorrit Kunst bezig tijdens de wedstrijd WKE - Excelsior in de KNVB Beker. (30-10-2014)

Excelsior heeft zich in de derde ronde van het toernooi om de KNVB Beker niet laten verrassen door topklasser WKE. De Rotterdamse eredivisieclub sloot donderdagavond in Emmen af op 0-3.

Carlo de Reuver opende de score zeven minuten voor rust. Ninos Gouriye besliste het duel halverwege de tweede helft. In blessuretijd had ook Jordan Botoka nog succes namens de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen.

Dit doelpunt was op zich een prestatie, want op dat moment voetbalde Excelsior met tien man. Kevin van Diermen legde een doorgebroken speler neer en zag een rode kaart gegeven worden.