31.10.2014 09:31

Brandts: "Wat hebben we te verliezen?"

FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (16-08-2014)
FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (16-08-2014)

FC Dordrecht heeft het de komende weken niet makkelijk. De ploeg van trainer Ernie Brandts speelt tegen bijna alle toppers van de Eredivisie de komende tijd. Te beginnen met Ajax zaterdag. Voor Brandts maakt de tegenstander niet uit.

"Wat hebben wij de komende weken nu te verliezen? Alles wat we pakken tegen die topploegen is mooi meegenomen. Moeten we dan zeggen: We proberen het op 1-0 te houden? Nee, gewoon vol erop. Niet bang zijn. Dus ook in Amsterdam gaan we aanvallen", aldus de manager van Dordt tegenover Voetbal International.

De coach baalt van de geringe hoeveelheid doelpunten dit seizoen. Hij stelt daarvoor zijn spitsen verantwoordelijk. "Het is duidelijk dat Rick ten Voorde en Mart Lieder onze eerste twee spitsen zijn, maar als zij niet voldoen, dan moet je toch keuzes maken? Ze kunnen in mijn ogen veel beter", aldus Brandts. "Ik mag wel wat meer van ze verwachten. Wij stellen het team op waarvan wij denken dat we daarmee de grootste kans maken op een goed resultaat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner