31.10.2014 13:47

De Jong doet beroep op herstelde Droste

Adam Maher (l.) in duel met Wout Droste (r.) tijdens PSV - SC Cambuur. (31-8-2013)
Adam Maher (l.) in duel met Wout Droste (r.) tijdens PSV - SC Cambuur. (31-8-2013)

SC Cambuur treedt zondagmiddag met Wout Droste in de basis aan tegen Willem II. De rechtsback zal in Tilburg zijn eerste competitiewedstrijd spelen sinds 22 augustus. Op die dag speelden de Leeuwarders tegen Heracles Almelo en liep Droste een zware hersenschudding op.

Droste vervangt op de back Marlon Pereira, die de afgelopen wedstrijden als stand-in voor de 25-jarige Droste fungeerde. Pereira heeft last aan de enkel, zo meldt Huis aan Huis-journalist Henk Albers.

Ook Dejan Meleg (kuit) en Damiano Schet (enkel) zullen er niet bij zijn tegen Willem II. Meleg mocht in de laatste competitiewedstrijd van SC Cambuur tegen Feyenoord in de basis starten, maar hij moest door een trap van Luke Wilkshere het veld vroegtijdig verlaten. De Ajax-huurling zal worden vervangen door Daniël de Ridder, die weer helemaal fit is.

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur:
Leonard Nienhuis; Wout Droste, Etiënne Reijnen, Lucas Bijker, Vytautas Andriuškevičius; Albert Rusnák, Mohamed El Makrini, Sander van der Streek; Furdjel Narsingh, Bartholomew Ogbeche, Daniël de Ridder

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner