31.10.2014 16:56

Alfred Schreuder verwacht open wedstrijd

FC Twente neemt het zaterdagavond in de elfde speelronde van de Eredivisie op tegen sc Heerenveen. De trainer van de Tukkers, Alfred Schreuder, verwacht dat het een open wedstrijd wordt tussen de twee subtoppers.

"Heerenveen heeft een goed middenveld en heel sterke spits", doelt Schreuder op Eredivisie-topscorer Mark Uth. "Zij komen naar Enschede met de intentie om te voetballen, dat biedt perspectief voor een mooie open wedstrijd. Een duel tussen twee ploegen die op de aanval spelen."

"Het is belangrijk dat we dezelfde instelling en concentratie tonen als woensdag", vervolgt de trainer op de clubwebsite van FC Twente. "Het is voor een voetballer fijn om direct al weer in actie te komen. We spelen deze week drie wedstrijden en dat is iets wat elke voetballer graag wil. We hebben wat recht te zetten na de wedstrijd tegen Excelsior."

Aanvoerder Andreas Bjelland is weer op de weg terug en hij trainde vrijdag weermee met de groep. "Wanneer hij geen reactie krijgt zit hij morgen (zaterdag, red.) bij de selectie", verklapt Schreuder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner