07.11.2014 11:34

Schreuder: "Je kan niet altijd goed spelen"

FC Twente wil nog altijd meedoen om het kampioenschap. Dat stelt trainer Alfred Schreuder. De Tukkers wonnen nog niet vaak in de competitie, maar ook werd er nog maar één keer verloren.

Twee weken geleden ging Twente bij Excelsior pijnlijk onderuit. "We willen bovenin blijven meedraaien, dan moeten we laten zien dat we geleerd hebben van de wedstrijd tegen Excelsior" begint Schreuder op het digitale thuis van de club. "Afgelopen week hebben we ons hersteld tegen Go Ahead Eagles (bekertoernooi, winst na strafschoppen) en Heerenveen (2-0). Je weet dat je niet altijd goed kan spelen, maar dan is het belangrijk dat je een goede instelling toont en er als ploeg voor blijft vechten, zoals in de tweede helft tegen Heerenveen."

Zondag tegen FC Dordrecht hoopt Schreuder de winnende lijn door te zetten. "FC Dordrecht heeft dit seizoen wisselend gepresteerd. Zij hebben zowel in thuis- als uitwedstrijden dezelfde aanvallende spelopvatting, dit komt omdat de ploeg vaak één-op-één speelt. In elke wedstrijd creëert Dordrecht goede kansen, ook in hun wedstrijden tegen Ajax en Vitesse", besluit de coach.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner