07.11.2014 22:58

Opnieuw overwinning voor Zulte Waregem

Zulte Waregem heeft de smaak te pakken in de Belgische Pro League. De hekkensluiter won vrijdagavond opnieuw, nu in en van Oostende: 1-3. De 'Kustboys' kwamen halverwege de eerste helft wel op voorsprong door Frédéric Brillant. De Fransman kopte knielend raak na een hoekschop van Jonathan Wilmet.

'Essevee' herstelde het evenwicht even later al dankzij Mamoutou N'Diaye, ook na een corner. Bryan Verboom scoorde na rust opnieuw voor de bezoekers. De plotseling succesvolle coach Francky Dury stuurde Glynor Plet tien minuten voor tijd het veld in ter vervanging van de Macedoniër Aleksander Trajkovski. De Nederlandse spits kon meteen Karel D'Haene feliciteren met de beslissende treffer. Ook ditmaal was de Australiër James Troisi de aangever.

Door de zege deed Zulte Waregem de laatste plaats over aan Cercle Brugge en Lierse, die beide dertien punten hebben.