08.11.2014 22:18

Kolder en De Roon ontevreden met de 2-2

Aanvoerder Marnix Kolder van Go Ahead Eagles had zaterdagavond naar eigen zeggen vooraf getekend voor één punt bij sc Heerenveen. Na afloop (2-2, met 0-2 bij de rust) dacht de aanvalsleider er echter aanmerkelijk anders over. "We hadden in deze wedstrijd meer verdiend'', gaf hij bij FOX Sports te kennen. "We hebben echter verzuimd om het goed uit te spelen. Sc Heerenveen gaf achterin veel ruimte weg. Daar hadden we beter van moeten profiteren. In plaats van dat we weglopen naar 1-3 of 1-4 valt de gelijkmaker ongelukkig. Zonde.''

Collega Marten de Roon was evenmin tevreden met de remise, die invaller Jukka Raitala in de 84e minuut voor sc Heerenveen veiligstelde. "Hier hadden wij vooraf natuurlijk niet voor getekend'', verzuchtte de aanvoerder van de Friese ploeg. "Achteraf mag je na 0-2 misschien niet klagen met een punt. We zijn in deze wedstrijd geslacht op de counter. Maar we hebben nu vijf keer op rij niet gewonnen. Dat is gewoon slecht. Zo komen we niet verder.''