09.11.2014 15:27

De Boer zag een aantal schitterende aanvallen

Frank de Boer staat op de vooravond van het Champions Leagueduel tegen APOEL Nicosia op het veld in Cyprus. (29-09-2014)
Frank de Boer staat op de vooravond van het Champions Leagueduel tegen APOEL Nicosia op het veld in Cyprus. (29-09-2014)

Frank de Boer was natuurlijk tevreden over het behaalde resultaat in Leeuwarden. Zijn manschappen wisten na een slechte start de wedstrijd toch in winst om te zetten (2-4).

De wedstrijd had niet de droomstart waar De Boer op gehoopt had: "Je komt vroeg op een 0-1 achterstand en dan denk je het zal toch niet waar zijn. Gelukkig herstellen we ons vrij aardig, maar dit was niet het begin waarvan je had gedroomd", aldus de trainer tegenover FoxSports.

Dat herstellen ging gepaard met de nodige effectiviteit. De eerste kans van de Ajacieden was meteen een doelpunt. "We kregen meer grip op het spel. Het eerste doelpunt viel wat uit de lucht, na een goede actie van Arek Milik. Daarna hadden we de controle en maken we een fantastische goal uit een fantastische aanval." Op de vraag of De Boer nog om Milik heen kon was de trainer kort: "Ik ben blij dat hij het mij lastig maakt".

De trainer van de Amsterdammers was met name te spreken over de manier waarop de doelpunten tot stand kwamen: "Ik ben zeer tevreden hoe we de goals hebben gemaakt. We zitten er goed bij en ik heb het gevoel dat we steeds een stapje beter gaan."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner