10.11.2014 20:24

Hellemons: "De doelstelling is handhaving"

NAC Breda ontsloeg halverwege oktober Nebojša Gudelj vanwege de tegenvallende sportieve prestaties. Eric Hellemons was in eerste instantie Gudelj’s tijdelijke opvolger, maar zondag werd bekend dat Hellemons het seizoen afmaakt als hoofdtrainer.

Tegenover BN De Stem laat Hellemons weten dat hij dit seizoen één simpel doelstelling heeft met NAC Breda: "Handhaving in Eredivisie. Hoe dat gebeurt maakt mij niet zoveel uit. Met de voltallige technische staf, Graeme Rutjes (technisch directeur, red.) en Justin Goetzee (algemeen directeur, red.) is alles doorgesproken. We zitten op één lijn. De doelstelling voor de rest van het seizoen is handhaving in de Eredivisie." NAC Breda staat op dit moment met tien punten op de zestiende plaats in de competitie.

Mogelijk gaat NAC Breda zich in de winterstop nog versterken, al wil Hellemons daar niet veel over kwijt. "Ik heb geen concrete toezeggingen gekregen, maar we zijn wel aan het kijken of er wat bij kan komen en we de juiste mensen kunnen vinden die we willen. Dat kunnen er twee of drie zijn, maar ook één. Dat moeten we afwachten."

De Leeuw

Bij NAC Breda traint momenteel Melvin de Leeuw met de beloften mee. De aanvaller liet recentelijk zijn contract ontbinden bij het Schotse Ross County. In het verleden kwam hij uit voor RBC Roosendaal en SC Cambuur. Met de Leeuwarders werd hij in het seizoen 2012/2013 kampioen in de Jupiler League, daarna besloot hij zijn geluk te beproeven in Schotland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner