14.11.2014 10:58

SC Cambuur en FC Volendam in evenwicht

FC Volendam speelt thuis in het Krasstadion tegen NEC in de Jupiler League. (15-08-14)

SC Cambuur en FC Volendam hebben donderdagmiddag in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld. Beide teams speelden niet op volle sterkte in het Krasstadion.

Aan Volendamse kant was Bert Steltenpool de grote man. Hij zorgde voor drie van de vier goals aan Volendamse zijde. Steltenpool, die dit seizoen alleen als invaller aan de bak komt bij de Noord-Hollanders, maakte zowel de 1-0 als de 2-0.

Daarna was het de beurt aan de Leeuwarders: via Ajax-huurling Dejan Meleg en Michiel Hemmen kwam SC Cambuur terug tot 2-2. Voor rust zorgde Raymond Fafiane weer dat de Volendammers op voorsprong kwam.

Vlak na rust tekende Steltenpool voor de 4-2, maar andermaal kwam Cambuur terug in de wedstrijd. Martijn Barto maakte twee doelpunten en zorgde voor de 4-4 eindstand.