20.11.2014 18:31

Schepers: "Ik moet knokken voor speeltijd"

Jordy Clasie (m.) en Bob Schepers (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Feyenoord. Terence Kongolo kijkt op de achtergrond toe. (26-10-2014)
Jordy Clasie (m.) en Bob Schepers (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Feyenoord. Terence Kongolo kijkt op de achtergrond toe. (26-10-2014)

Bob Schepers heeft nog niet de best lopende carrière in de Eredivisie. De jonge aanvaller kwam niet aan de bak bij FC Utrecht en nu gebeurt hem hetzelfde bij SC Cambuur. De 22-jarige voetballer geeft de hoop echter nog niet op.

"Ik moet hard blijven werken en mijzelf op die manier terug in het team knokken. We hebben veel vleugelspelers, dus makkelijk zal dat niet worden. Toch heb ik er alle vertrouwen in. Voor de bank ben ik niet teruggekomen", is Schepers strijdlustig. Toch oogt hij ook realistisch.

"Het gaat op het moment heel goed met SC Cambuur, dus het is logisch dat er weinig verandert. We hebben gewoon een goede ploeg die een hoog niveau haalt. Iedereen voert zijn taken uit en het team staat als een huis, ondanks het vertrek van enkele bepalende spelers."

Schepers kent nu al een bijzondere carrière. Hij begon bij SC Cambuur, maar maakte een transfer naar FC Utrecht. Daar kreeg hij echter te weinig speeltijd, waarna zijn oude club hem voor een half jaar huurde in 2014. Uiteindelijk maakte SC Cambuur ook de stap om een transfer van Schepers af te dwingen. 

SC Cambuur en FC Utrecht staan zondagmiddag tegenover elkaar in speelronde dertien van de Eredivisie. Deze wedstrijd begint om 16.45.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner