20.11.2014 19:40

Linssen: "We zijn de goede weg ingeslagen"

Een week na zijn hattrick tegen Go Ahead Eagles zet Bryan Linssen Heracles Almelo op voorsprong tegen PSV. (09-11-2014).
Een week na zijn hattrick tegen Go Ahead Eagles zet Bryan Linssen Heracles Almelo op voorsprong tegen PSV. (09-11-2014).

Het seizoen van Heracles Almelo begon dramatisch, maar na vele puntloze wedstrijden is de ploeg uit Overijssel eindelijk van de laatste plaats af. Bryan Linssen ziet dan ook progressie bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

"Ik denk dat je aan onze trainingen en aan onze laatste wedstrijden ook wel kunt zien dat we de goede weg zijn ingeslagen", zegt de aanvaller tegen RTV Oost. "Ik weet niet of we met zes punten kunnen zeggen dat we het lek boven hebben, maar het is wel tot ons doorgedrongen dat we de eerste tien wedstrijden te weinig hebben gedaan."

Linssen zelf heeft niet teveel aan de nederlagen gedacht. "Ik heb er nog niet echt wakker van gelegen. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen, maar we beseffen wel dat het op een andere manier moet dan dat we begonnen zijn."

Heracles Almelo staat op dit moment zeventiende, met slechts één punt voorsprong op hekkensluiter FC Dordrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner