20.11.2014 22:10

Goaltjesdief bereidt zich voor op vertrek

Darío Cvitanich
Darío Cvitanich

Darío Cvitanich staat nu ruim twee seizoenen onder contract bij OGC Nice, maar ondanks de vele doelpunten die de Argentijn maakte, is er van een contractverlenging nog geen sprake. De spits denkt daarom al aan een vertrek uit Frankrijk.

"Ik geniet van mijn laatste maanden in Nice. Omdat ik tot nu toe geen contractvoorstel heb gehad, zal dat er ook niet meer van komen. Ik moet aan mijn eigen toekomst denken." Het contract van Cvitanich loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor hij op dat moment een transfervrije status heeft. 

Cvitanich durft dan ook te dromen van een nieuwe club in Europa. " Ik sta open voor alle opties, in Europa of Argentinië", denkt de spits mogelijk ook aan een terugkeer naar zijn thuisland. De Argentijn scoorde vorig seizoen slechts acht keer in de Ligue 1, maar dat jaargang ervoor legde hij maar liefst negentien ballen in het net.

Cvitanich speelde ook nog anderhalf seizoen in het shirt van Ajax. Hij kwam tot dertig wedstrijden in Amsterdam en scoorde dertien keer in de Eredivisie. Cvitanich werd enkele maanden geleden nog gelinkt aan Feyenoord, dat nog steeds op zoek is naar een spits.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner