20.11.2014 22:24

Fans Vitesse kiezen: Wel of geen trommels

Een imposante actie van de fans van Vitesse voorafgaand aan het duel tussen Vitesse en Feyenoord in de Eredivisie. (09-11-2014)
Een imposante actie van de fans van Vitesse voorafgaand aan het duel tussen Vitesse en Feyenoord in de Eredivisie. (09-11-2014)

Een leuk initiatief van de supportersvereniging van Vitesse. De groepering heeft gekozen voor een proef in het eigen stadion, waarbij de fans mogen kiezen of er tijdens de thuiswedstrijden wel of geen trommels te horen zijn.

Bij de laatste twee thuiswedstrijden, tegen Feyenoord en FC Dordrecht, waren de trommels niet inzetbaar. Om het experiment te doen slagen, nemen twee ervaren slagwerkers plaats achter de trommels tijdens de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles en FC Twente.

Aan het einde van die twee wedstrijden mogen fans via een poll stemmen of ze voortaan wel of geen trommels willen horen tijdens de thuiswedstrijden van Vitesse. De Arnhemse formatie kampt al jaren met een sfeerloos stadion, vooral omdat er veel lege stoeltjes te zien zijn tijdens thuiswedstrijden.

Ook dit seizoen zit de GelreDome nauwelijks vol, zoals te zien is op de lijst met wedstrijden die in het stadion zijn gespeeld.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner