24.11.2014 09:39

Van Hanegem steekt loftrompet voor Willems

Danny Hoesen (l.) en Jetro Willems (r.) vechten een stevig duel uit tijdens het competitieduel FC Groningen - PSV Eindhoven. (23-11-2014)
Danny Hoesen (l.) en Jetro Willems (r.) vechten een stevig duel uit tijdens het competitieduel FC Groningen - PSV Eindhoven. (23-11-2014)

PSV Eindhoven kwam zondagmiddag weliswaar niet verder dan een gelijkspel tegen FC Groningen (1-1), maar Willem van Hanegem heeft toch lovende woorden over voor Jetro Willems én PSV.

"PSV heeft zowel mentaal als technisch en tactisch op dit moment de sterkste ploeg van de Eredivisie", zegt 'De Kromme' in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Kijk eens naar de linksback, Jetro Willems, die is op weg, ondanks zijn foutjes, om een van de beste linksbacks van de wereld te worden. Elke week wordt hij weer wat sterker."

"Ik verheug me heel erg op aanstaande zondag als PSV thuis tegen Feyenoord moet", vervolgt Van Hanegem. "Ik ben heel benieuwd hoe die ploegen zich tot elkaar verhouden. Dat zou best eens een echte topper kunnen worden waarin instelling misschien doorslaggevender wordt dan individueel talent. René van de Kerkhof heeft me uitgenodigd om te komen kijken, dat vind ik een aardige geste van hem, dus ga ik lekker naar het stadion, de beste plaats om een wedstrijd te zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner