28.11.2014 15:05

Go Ahead gaat 'uitdagende reeks' tegemoet

Go Ahead Eagles werkt met een nagenoeg fitte selectie toe naar het competitieduel van zaterdag met Vitesse. Spits Marnix Kolder (spiertje bij rib) en Peter van Ooijen (op de weg terug van enkelblessure) zijn de enige afwezigen.

Goed nieuws is de terugkeer van de geschorste Deniz Türuç. Ook doelman Erik Cummins is weer fit genoeg. "Dat is mooi en nodig", zegt trainer Foeke Booy op de website van Go Ahead Eagles. "We gaan de laatste fase van het jaar in tegen teams met een hoge weerstand. Een heel uitdagende reeks, erg interessant voor ons. Kijken waar we staan. We moeten het gewoon vastberaden en met verbetenheid aangaan."

Tegenstander Vitesse heeft slechts een punt meer dan Go Ahead Eagles. "Vitesse speelt uitstekend, verzorgd voetbal, het enige wat bij hen ontbreekt zijn punten. Zij laten het wel eens uit hun handen glippen. Maar daar kunnen wij zelf ook over meepraten", zegt Booy.

De oefenmeester is tevreden over de ontwikkeling van zijn eigen ploeg. "We zijn gegroeid in de breedte en als iedereen aan boord is, tillen ze elkaar alleen maar naar een hoger niveau."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner