04.12.2014 10:19

Brandts blijft: "Alleen wil ik wel strijd zien"

FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (16-08-2014)
FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (16-08-2014)

Ernie Brandts zal de komende tijd gewoon aan het roer staan bij FC Dordrecht. De hekkensluiter van de Eredivisie wist al acht competitiewedstrijden op rij niet te winnen, maar desalniettemin mag Brandts het seizoen afmaken.

Technisch directeur Marco Boogers wil daar wel wat aan toevoegen. "Het is wel een punt van aandacht. Ik neem hem en de rest van de technische staf geen enkele nederlaag kwalijk. We wisten dat het moeilijk zou worden. Alleen wil ik wel een bepaalde passie en strijd zien", doelt Boogers op de 0-4 nederlaag tegen Willem II. "Tegen Willem II werden we als makke lammetjes van het veld geveegd. De instelling en het zelfvertrouwen is aan de technische staf."

Mogelijk komt de al weken meetrainende Andwélé Slory de gelederen versterken. De oud-Feyenoorder speelde zelfs al eens voor het Nederlands elftal. "Versterkingen die beter zijn dan de spelers die we nu hebben zijn welkom", aldus Brandts tegen Voetbal International. "Maar laat dat maar aan Boogers over."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner