06.12.2014 09:51

"Feyenoord al jarenlang mijn favoriete club"

Jordy Clasie neemt het dit weekeinde met Feyenoord op tegen een oude bekende. Excelsior is dan de tegenstander en bij de Kralingers was de middenvelder in het seizoen 2010/2011 actief. 

"Die dag wilde ik de mensen van Feyenoord natuurlijk laten zien dat ik goed genoeg was voor Feyenoord", zo kijkt de international terug op die ontmoeting volgens het Algemeen Dagblad. "Feyenoord kwam op bezoek op Woudestein en je voelde aan alles dat zij iets hadden van 'dat doen wij wel even'."

Excelsior boekte echter een 3-2 overwinning. "Natuurlijk was dat een dubbel gevoel, Feyenoord was al jarenlang mijn favoriete club. Maar ik was speler van Excelsior en wilde me ontwikkelen in het betaald voetbal. Dat het die dag ten koste ging van mijn club, dat was nu eenmaal zo."

"Onbewust leverde dat meteen toch iets minder motivatie op. Dat is de valkuil, ook voor ons. Nu terugkeren bij Excelsior is leuk, maar ik weet als geen ander hoe lastig het daar kan worden voor clubs. Laten we ervoor zorgen dat wij die fout niet maken die in 2010 wel door Feyenoord is gemaakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner