06.12.2014 19:59

Ibrahimović schiet PSG langs FC Nantes

Zlatan Ibrahimović heeft Paris Saint-Germain zaterdag langs FC Nantes geholpen. De markante Zweedse spits nam beide doelpunten voor zijn rekening in het duel dat PSG met 2-1 won. De Parijzenaars, van wie Gregory van der Wiel op de bank bleef, kwamen eerst nog op achterstand.

Al na acht minuten nam Nantes de leiding toen de Amerikaan Alejandro Bedoya de 0-1 liet noteren. Daarna was de beurt aan PSG en met name Zlatan. De spits zorgde na ruim een half uur voor de gelijkmaker, op aangeven van Lucas Moura. Vlak na rust schoot Ibrahimovic uit een vrije trap het winnende doelpunt binnen. Dat betekende zijn achtste treffer van het seizoen.

PSG is door de zege koploper in Frankrijk, met 37 punten uit zeventien duels. Olympique Marseille heeft twee punten minder en een wedstrijd minder gespeeld.