07.12.2014 16:51

Club Brugge wint met moeite van Zulte

Club Brugge heeft zondag met moeite kunnen profiteren van de nederlaag van Anderlecht een dag eerder. Anderlecht ging zaterdag met 4-2 onderuit tegen Mouscron-Péruwelz. Club was met 2-1 te sterk voor laagvlieger Zulte Waregem.

Bij Club stond Ruud Vormer op het middenveld en kreeg vlak voor tijd geel. Brandon Mechele zette zijn ploeg na een kwartier op voorsprong, maar het duurde tot de negentigste minuut voor Víctor Vázquez de marge verdubbelde. Glynor Plet stond toen net twee minuten in het veld bij Zulte. James Troisi bracht de spanning in blessuretijd nog even terug, maar Club hield stand.

Brugge heeft door de zege 35 punten na achttien wedstrijden. Dat zijn er vier meer dan Anderlecht, dat ook Kortrijk nog voor zich moet dulden vanwege een beter doelsaldo.