07.12.2014 20:48

PAOK verliest, concurrentie profiteert amper

Panathinaikos heeft zondagavond in de Griekse competitie amper geprofiteerd van het verrassende verlies van koploper PAOK Saloniki. De uitwedstrijd tegen Asteris Tripolis eindigde in 1-1. Halverwege de tweede helft mocht oud-Ajacied Ouasim Bouy proberen een beslissing te forceren als vervanger van David Mendes da Silva. Hij slaagde niet.

Olympiakos Piraeus kwam voor eigen publiek ook niet verder dan een teleurstellend gelijkspel tegen PAS Giannina: 2-2. Twee minuten voor tijd redde Evripidis Giakos een punt voor de bezoekers. Ibrahim Afellay kwam niet van de reservebank.

Olympiakos heeft nu nog vier punten achterstand op PAOK, Panathinaikos vijf. De lijstaanvoerder ging met 4-2 onderuit bij Xanthi.