08.12.2014 11:50

Kâzım is gezeik over Guidetti en Pellè zat

Colin Kâzım-Richards (l.) probeert Sander Fischer (r.) van zich af te zetten tijdens Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)
Colin Kâzım-Richards (l.) probeert Sander Fischer (r.) van zich af te zetten tijdens Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)

Colin Kâzım-Richards kreeg de laatste tijd veel kritiek te verduren. De Turkse Engelsman spits is het gezeik meer dan zat en was dan ook blij met zijn treffer tegen Excelsior.

Na zijn treffer rende Kâzım richting de dug-out. Het vertrouwen van Feyenoord-trainer Fred Rutten is belangrijk voor de spits. "Ja natuurlijk. Ik ben niet dom. De coach kan misschien wél onder druk komen te staan als ik een tijdje niet scoor. Begrijp je wat ik bedoel? Iedereen gaat de hele tijd maar door over Pellè en Guidetti. Bla, bla, bla. Snap je? Dan raakt het mij misschien wel niet, maar de trainer wel omdat hij mij heeft gehaald."

"Het maakt me echt niet uit wie er scoort, ik ben een heel ander type spits", vervolgt Kâzım tegenover De Telegraaf. De spits wil zich echter niet te druk maken om zijn gebrek aan doelpunten. Hij voelt dan ook geen druk. "Als je mijn leven een beetje zou kennen, zou je weten dat voetbal geen druk met zich meebrengt. Er zijn mensen die hebben niet elke dag te eten. Dat is pas ’pressure’! Ik heb het geluk dat ik profvoetballer ben. Daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik geniet er van. Ik zou nu ook iets kunnen doen wat ik helemaal niet leuk vind om mijn geld mee te verdienen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner