21.12.2014 18:09

Update: Rusnák definitief naar FC Groningen

Albert Rusnák lost een schot op doel tijdens Cambuur-NAC in de Eredivisie. (06-12-14)
Albert Rusnák lost een schot op doel tijdens Cambuur-NAC in de Eredivisie. (06-12-14)

FC Groningen krijgt na de winterstop de beschikking over SC Cambuur-sterkhouder Albert Rusnák. Volgens ESPN neemt Groningen de Slowaak definitief over van Manchester City.

Rusnák speelt momenteel op huurbasis voor Cambuur en blinkt daar wekelijks uit. De Leeuwarders staan momenteel op een knappe achtste plek in de Eredivisie en dat is mede dankzij Rusnák. Het huurcontract van Rusnák bij Cambuur loopt eind december af, waardoor Manchester City de Slowaak tijdens de komende transferperiode kan verkopen.

Cambuur had de Slowaak graag behouden, maar volgens ESPN tekent Rusnák een contract voor 3,5 seizoenen in Groningen. De Slowaak staat tijdens het huidige seizoen op drie competitiedoelpunten en twee assists in vijftien optredens voor de Leeuwarders.

Update: 17-12-2014 16:00:

Rusnák speelt vanaf januari definitief voor FC Groningen. De 'Trots van het Noorden' maakt de komst van de Slowaak donderdagmiddag officieel bekend. Rusnák tekent in Groningen een contract voor 3,5 seizoen. 

Update: 20-12-2014: 21:30:

Albert Rusnák spreekt zelf tegen dat hij al een contract bij FC Groningen heeft getekend. "Morgen spreek ik met mijn zaakwaarnemer", vertelde de voetballer van SC Cambuur na de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

"Ik weet niet waarom FC Groningen zegt dat het me gecontracteerd heeft. Het is grappig. Ik ga nu naar huis en na Kerstmis zien we het wel."

Update: 21-12-2014: 18.10:

Eindelijk is het dan rond. Albert Rusnák heeft zondagmiddag onder de ogen van Hans Nijland, technisch directeur van FC Groningen, zijn contract ondertekend bij de Groningers.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner