12.12.2014 14:50

Groninger Mahi krijgt goed nieuws van trainer

Mimoun Mahi debuteert in het competitieduel bij ADO Den Haag (3-0) voor FC Groningen. (24-08-2014)
Mimoun Mahi debuteert in het competitieduel bij ADO Den Haag (3-0) voor FC Groningen. (24-08-2014)

De wedstrijd van zondag tegen Vitesse blijft FC Groninger-speler Mimoun Mahi altijd bij. De aanvaller kreeg vrijdag namelijk goed nieuws te horen van trainer Erwin van de Looi.

Mahi heeft voor het duel met Vitesse een basisplaats en dat betekent zijn basisdebuut in de Eredivisie. "Ik heb het vrijdagmorgen gehoord van de trainer en het geeft een fijn gevoel", zegt Mahi op de website van FC Groningen.

Aanvankelijk leek het erop dat Mahi vorige week tegen sc Heerenveen (1-1) al in de basis mocht starten. Dat gebeurde niet. "Het was tegen Heerenveen een kleine teleurstelling dat ik niet mocht beginnen, maar dat hoort bij topsport. Ik weet dat ik me nu kan focussen op Vitesse."

Hij vervolgt: "Ik hoop deze kans met beide handen aan te pakken. Vitesse en FC Groningen zijn twee goede teams dus ik verwacht een mooie wedstrijd. Ik hoop een doelpunt te maken, daar ga ik alles voor doen."

Rechtsback Hans Hateboer is er zondag niet bij, omdat hij tegen Heerenveen met een hoofdwond uitviel. Johan Kappelhof vervangt hem. "Het is een logische keuze en ik heb daar ook wel eerder gespeeld", zegt de verdediger. "Het was even wennen op de trainingen, ook wat de trainer tactisch van me verwacht, maar het moet genoeg zijn voor zondag."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner