14.12.2014 20:52

Aderlating voor Feyenoord in topper tegen PSV

Vlak voor tijd scoort Jens Toornstra de belangrijke 1-0 namens Feyenoord in de wedstrijd tegen FC Dordrecht. (22-11-2014)

Feyenoord speelt woensdag met een verzwakt elftal tegen PSV. Blessureleed is daar debet aan. Trainer Fred Rutten rekent namelijk niet op Jens Toornstra.

De middenvelder viel zondag tegen AZ (2-2) uit. Hij greep naar z'n hamstring. "Ik heb de medische staf nog niet gesproken, maar ik reken in elk geval woensdag tegen PSV niet op Jens Toornstra", zegt Rutten op het Twitter-account van Feyenoord.

Feyenoord maakte zondag tegen AZ een 0-2 achterstand goed. Na de 1-2 vroeg in de tweede helft maakte Jordy Clasie in blessuretijd de gelijkmaker.