17.12.2014 14:19

Excelsior volgt Jupiler League-revelatie

Cas Peters is blij met het maken van de openingstreffer in de wedstrijd FC Oss- FC Emmen in de Jupiler league. (28-11-14)
Cas Peters is blij met het maken van de openingstreffer in de wedstrijd FC Oss- FC Emmen in de Jupiler league. (28-11-14)

Excelsior gaat zich volgend seizoen mogelijk versterken met een van de betere spelers van de Jupiler League. De Eredivisionist heeft z'n oog laten vallen op een veel scorende aanvaller.

Het gaat om de 21-jarige Cas Peters van FC Emmen. Hij schoot in de competitie al veertien keer raak. Zijn contract in Drenthe loopt na dit seizoen af.

"Wij vinden Cas interessant en volgen hem, dat klopt", bevestigt algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior tegenover FOX Sports. "Peters staat op ons lijstje, omdat hij op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Concreet is er echter nog niets. We hebben nog niet met hem gesproken."

De Haan benadrukt dat Peters eventueel een versterking voor volgende seizoen is. Voor nieuwe spelers voor het huidige seizoen hoopt Excelsior in de winterstop te kunnen huren. "Dan moet je denken aan spelers die bij andere clubs weinig aan spelen toekomen. Het liefst een jongen die zowel in de spits als aan de zijkanten kan voetballen."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner