19.12.2014 13:59

Update: Bekerduels over twee dagen verdeeld

FC Twente en AZ zorgen voor het mooiste affiche in de kwartfinale van de KNVB beker. De Enschedeërs nemen het in eigen huis op tegen de Alkmaarders. SC Cambuur ontvangt voor eigen publiek titelhouder PEC Zwolle, terwijl Excelsior nog niet zeker weet wie de tegenstander wordt. Vitesse gaat op bezoek bij FC Groningen. 

Alleen Roda JC Kerkrade en PSV stonden samen op een balletje, omdat beide teams nog in actie moeten komen voor de nationale beker. 

De wedstrijden worden gespeeld in de laatste week van januari (27,28,29)

Programma kwartfinale KNVB beker:
FC Twente - AZ
SC Cambuur - PEC Zwolle
Roda JC/PSV - Excelsior
FC Groningen - Vitesse

Update: 19-12-2014: 13:59:

De wedstrijden in de kwartfinale van de KNVB beker worden op 27 en 28 januari gespeeld. Dit heeft de KNVB vrijdagmiddag bekendgemaakt via de officiële kanalen. Door de verdeling wordt elke wedstrijd live uitgezonden.

SC Cambuur en PEC Zwolle trappen de kwartfinales af op 27 januari. In Leeuwarden begint het duel om 18.30. Daarna spelen FC Twente en AZ tegen elkaar in Enschede. Dit duel begint om 20.45. 

Vervolgens komen de laatste vier ploegen in actie op 28 januari. Eerst speelt de winnaar van het duel Roda JC - PSV een thuiswedstrijd tegen Excelsior en FC Groningen en Vitesse sluiten de kwartfinale af met een wedstrijd om 20.45.

De achtste finale tussen Roda JC en PSV wordt pas in 2015 afgewerkt nadat een competitieduel van PSV verzet moest worden.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner