19.12.2014 19:38

Jongeling FC Twente in zijn nopjes met debuut

Hidde ter Avest maakte woensdagavond zijn debuut in het shirt van FC Twente. Dat deed de jonge verdediger annex middenvelder tijdens het bekerduel met De Graafschap (2-4).

Normaal gesproken speelt Ter Avest zijn duels voor A1. "Met de A1 hebben we een goede eerste seizoenshelft gedraaid, waarin we als tweede zijn geëindigd. Zelf train ik af en toe mee met de eerste selectie. Met name wanneer er partijvormen van elf tegen elf gespeeld worden. Het is natuurlijk geweldig dat ik woensdag mee mocht naar Doetinchem. Toen ik eenmaal wist dat ik er bij zat, heb ik gelijk kaarten geregeld voor mijn ouders en vrienden", vertelt hij op de officiële website van de club.

"Tijdens de wedstrijd hoop je er natuurlijk op dat het zal gebeuren. Omdat de score na rust opliep, kreeg ik het gevoel dat het er wel eens van zou kunnen komen. Dat het dan ook inderdaad gebeurt is natuurlijk heel speciaal. Zaterdag train ik opnieuw mee met de groep, misschien zit ik zondag tegen Willem II weer bij de selectie, dat zou natuurlijk geweldig zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner