01.01.2015 20:53

PEC Zwolle zonder topscorer op trainingskamp

Tomáš Necid ontbreekt volgende week bij PEC Zwolle als de club op trainingskamp gaat. De gehuurde aanvaller moet zich namelijk melden bij CSKA Moskou, dat een trainingsweek heeft belegd in Malaga. 

"Zijn contract bij ons liep tot 31 december, daarna zou een evaluatie volgen", verklaart technisch directeur Gerard Nijkamp aan De Stentor. De kans bestaat wel dat Necid na de winter alsnog te bewonderen is in het shirt van Zwolle. "CSKA wil Necid verkopen, maar er is nog geen koper. Zolang die er niet is, zijn we hoopvol."

Traint Sainsbury gaat eveneens niet meer naar Stellenbosch, aangezien hij met Australië meedoet aan de Azië Cup. Mustafa Saymak moet verstek laten gaan vanwege een knieblessure. De middenvelder wordt in februari terug verwacht. Joost Broerse gaat ondanks een enkelkwetsuur wel mee naar Zuid-Afrika. 

De Zwollenaren spelen in Zuid-Afrika twee oefenwedstrijden. Daarin is dinsdag Santos de tegenstander en staat zaterdag 10 januari de confrontatie met Ajax Cape Town op het programma. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner