03.01.2015 23:10

Update: Luijckx heeft wel trek in terugkeer

Kees Luijckx en NAC Breda worden mogelijk met elkaar herenigd. De 28-jarige centrale verdediger is clubloos en mag zich op het trainingskamp van de Bredanaars in Valencia bewijzen.

"Beide partijen zijn bekenden van elkaar. We hopen dat Kees zich met zijn ervaring en NAC-achtergrond in Valencia op een positieve manier kan onderscheiden", zegt technisch directeur Graeme Rutjes op de website van de Brabanders. 

Luijckx speelde in de periode 2010-2013 voor de Parel van het Zuiden. Via Roda JC kwam de verdediger vervolgens terecht bij het Griekse Niki Volou FC. Daar speelde hij slechts korte tijd. Luijckx speelde in het verleden ook voor ADO Den Haag, AZ en Excelsior.

Bij NAC stappen verdediger Henrico Drost en Aleksandar Damcevski niet in het vliegtuig naar de Spaanse sinaasappelstad. Zij zijn geblesseerd en revalideren in respectievelijk Breda en het Franse Straatsburg.

Update: 03-01-2014 23:10:

Kees Luijckx sluit niet uit dat hij terugkeert bij NAC Breda. De verdediger gaat met de Brabanders mee op trainingskamp om weer fit te worden, maar hij heeft ook wel interesse om naast zijn fitheid, ook een contract terug te krijgen.

"Ik ben blij dat ik deze kans krijg van NAC", zegt de 28-jarige verdediger tegen BN DeStem. "Ik ga niet zeggen dat ik hier alleen ben om mee te trainen. Er is altijd een intentie, maar ik heb nog geen aanbieding van de club gehad", bevestigt Luijckx zijn motieven om fit te worden bij NAC Breda.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner