04.01.2015 13:38

Update: NAC ontkent interesse in Ajax-duo

Gregor Breinburg (r.) heeft moeite om Lerin Duarte (l.) te achterhalen tijdens Jong Ajax - NEC Nijmegen. (24-11-2014).
Gregor Breinburg (r.) heeft moeite om Lerin Duarte (l.) te achterhalen tijdens Jong Ajax - NEC Nijmegen. (24-11-2014).

De berichten dat Ajax (tijdelijk) af wil van Ruben Ligeon en Lerin Duarte is voor NAC Breda het ideale transfernieuws. Volgens BN DeStem wil de degradatiekandidaat de selectie versterken met de twee Ajacieden.

Duarte kreeg te horen dat hij definitief mag vertrekken bij Ajax. De middenvelder werd als noodoplossing gehaald van Heracles Almelo, maar brak nooit door in het eerste elftal. Ruben Ligeon heeft nog wel een toekomst bij Ajax, maar de speler mag worden verhuurd.

Het laatste transfernieuwtje heeft alles te maken met het vertrek van Isak Ssewankambo. De rechtsback vertrok deze week bij NAC Breda, door gebruik te maken van een clausule in zijn contract waardoor hij transfervrij kon opstappen bij de club uit Brabant. Hierdoor is de opvulling achterin bij NAC Breda nogal dun bezaaid.

Update: 04-01-2014 13:38:

NAC Breda is niet geïnteresseerd om Lerin Duarte of/en Ruben Ligeon over te nemen van Ajax. Het duo mag op zoek naar een (tijdelijke) nieuwe club en de Brabanders werden gelinkt aan de laagvlieger in de Eredivisie, maar Technisch directeur Graeme Rutjes ontkent de geruchten.

Rutjes vertelt aan BN DeStem dat NAC Breda op dit moment niet geïnteresseerd is in de Ajacieden. De pijlen worden nu gericht op een nieuwe spits. Guyon Fernandez en Lars Veldwijk passeerden de transfercarrousel, maar beide spelers bleken onhaalbaar voor de nummer vijftien in de Nederlandse competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner