04.01.2015 12:12

Update: FC Dordrecht bevestigt vertrek Danso

Erixon Danso (m.) wil de bal veroveren tijdens FC Dordrecht - Feyenoord. Sven van Beek (l.) is aan de bal, terwijl Rick Karsdorp op de achtergrond toekijkt. (22-11-2014)
Erixon Danso (m.) wil de bal veroveren tijdens FC Dordrecht - Feyenoord. Sven van Beek (l.) is aan de bal, terwijl Rick Karsdorp op de achtergrond toekijkt. (22-11-2014)

De laatste voetbaljaren van Erixon Danso zijn ronduit vreemd te noemen. De aanvaller moest vertrekken bij FC Dordrecht, dat juist gepromoveerd was naar de Eredivisie en keerde vervolgens terug, maar lijkt nu alweer te vertrekken in de winterstop.

Danso werd na de promotie weggestuurd, omdat de technische leiding hem niet gemotiveerd over vond komen. Drie maanden later werd hij echter alsnog aan de selectie toegevoegd, nadat Giovanni Korte ernstig geblesseerd raakte en de volledig eerste seizoenshelft moest missen.

De oud-voetballer van FC Utrecht werd in genade genomen, maar kwam in het nieuwe seizoen tot slechts vier competitiewedstrijden voor FC Dordrecht en kon geen enkele keer het net laten bollen. Danso maakt volgens RTV Rijnmond nu gebruik van een clausule in zijn contract, waarmee hij transfervrij kan vertrekken in de winterstop.

Update: 04-01-2015 12:12:

Erixon Danso is per direct geen speler meer van FC Dordrecht. De aanvaller heeft besloten gebruik te maken van een clausule in zijn contract en stapt op bij de hekkensluiter van de Eredivisie. Danso werd dit seizoen terug bij de selectie gehaald na het blessuregeval van Giovanni Korte.

Naast het nieuws rondom Danso meldde FC Dordrecht ook dat Mohamed Hamdaoui terugkeert bij Vitesse. De aanvaller werd dit seizoen gehuurd van de beloften van Vitesse, maar Hamdaoui kreeg te weinig speeltijd in Zuid-Holland. Hamdaoui kwam tot drie wedstrijden in de Eredivisie en één in de KNVB beker.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner