06.01.2015 13:58

Vujičević wil Heracles op veld terugbetalen

Heraclied Dario Vujičević (r.) glijdt in op de bal en ontfutselt Nana Asara (l.) de bal in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht. (12-05-2013)
Heraclied Dario Vujičević (r.) glijdt in op de bal en ontfutselt Nana Asara (l.) de bal in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht. (12-05-2013)

Een kleine anderhalf jaar moest Heraclied Dario Vujičević met een scheurtje in zijn voetpees toekijken vanaf de zijlijn. Met de tweede seizoenshelft in aantocht staat de middenvelder echter voor een terugkeer binnen de lijnen.

"Dat was geen prettige tijd. Als voetballer wil je altijd trainen en spelen. Het was mentaal niet gemakkelijk, maar ik probeer altijd vooruit te kijken. Je hebt altijd een doel, en dat is om weer wedstrijden op het hoogste niveau te spelen," doet Vujičević zijn verhaal op de clubsite van de Almeloërs.

"De club heeft gelukkig vertrouwen in mij getoond, daar ben ik heel blij mee. Voorzitter Jan Smit en directeur Nico-Jan Hoogma boden mij ondanks de blessure toch een nieuw contract aan. Ze geven me alle tijd om terug te komen en mooie jaren te hebben. Daar wil ik de club graag op het veld voor terug betalen," aldus de middenvelder uit Bosnië-Herzegovina.

"Dit is de eerste echte trainingsweek, ik hoop dat alles goed blijft lopen en dat ik de komende weken wat wedstrijdritme op kan doen. De focus ligt nu op het compleet fit worden en blijven. Ik ben blij dat ik weer kan voetballen en probeer er het beste uit te halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner