10.01.2015 09:31

Groningen staat open voor vertrek topscorer

Michael de Leeuw (l.) weet wie hij moet bedanken na zijn treffer tegen FC Dordrecht. Ryan Koolwijk druipt sip af. (20-12-2014)
Michael de Leeuw (l.) weet wie hij moet bedanken na zijn treffer tegen FC Dordrecht. Ryan Koolwijk druipt sip af. (20-12-2014)

De kans begint steeds groter te worden dat Michael de Leeuw nog deze maand FC Groningen gaan verlaten. De aanvaller is clubtopscorer bij de Eredivisie-club, maar had in het begin alles behalve het vertrouwen van de technische staf.

FC Groningen bevestigt dat er concrete interesse is vanuit China voor de aanvaller. Volgens De Telegraaf gaat het om Jiangsu Sainty Football Club. De club wil de speler het liefst niet laten gaan, maar staat vanwege de wens van de speler open voor een transfer. "Daardoor hebben we de deur, en dat zeg ik met klem, op een kier gezet."

"Hij is onze clubtopscorer. Het verhoogde bod dat we tot nu hebben ontvangen, geeft alleen nog geen reden om door te pakken. We wachten dan ook af, maar willen wel snel duidelijkheid, zodat we ook op ons plan B kunnen overschakelen." De Leeuw mocht vanwege de transferperikelen niet meedoen tijdens het oefenduel met AA Gent. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner