16.01.2015 16:44

Excelsior mist half elftal tegen Heracles

Coach Marinus Dijkhuizen van Excelsior weet nog niet over wie hij zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo kan beschikken. Het meespelen van de niet topfitte doelman Gino Coutinho, middenvelder Rick Kruijs en aanvallers Jordan Botaka en Daryl van Mieghem is nog onzeker. Zeker is dat de geschorste Adil Auassar, de nog niet wedstrijdfitte Khalid Karami en Toni Varela, actief op de Afrika Cup, er in Almelo niet bij zijn.

Bij Heracles zijn Joey Pelupessy en Mark Engberink vanwege blessures niet van de partij. Jeroen Veldmate en Oussama Tannane zijn er in de thuiswedstrijd waarschijnlijk wel bij. Veldmate had lichte klachten aan een bil, terwijl Tannane vrijdag door ziekte op de training ontbrak.

Heracles hoopt de goede resultaten van vlak voor de winterstop een passend vervolg te geven. "Excelsior is een directe concurrent. Het is belangrijk om te winnen omdat je dan afstand neemt van de onderste plaatsen. We hopen ons zo snel mogelijk veilig te spelen en daarnaast stappen te maken op voetbalgebied'', aldus trainer John Stegeman.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner